Ο Σουηδός μίλησε με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού πιέζοντας να φύγει * Δεν ανεβάζει την προσφορά της η Αλ Αΐν και οι διαπραγματεύσεις έχουν κολλήσει
Μπλέκει η κατάσταση... Μπορεί ο Μάρκους Μπεργκ να πιέζει για να φύγει από τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό θα γίνει μόνο με τους όρους της ομάδας από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο έως το 2019 και ταυτόχρονα δεν έχει το δικαίωμα προσφυγής (μπήκαν κάποια χρήματα στον λογαριασμό του).
Η αρχική πρόταση της Αλ Αΐν απορρίφθηκε και οι Άραβες διαρρέουν πως δεν προτίθενται να ανεβούν από τα 3.000.000 ευρώ και να καλύψουν τη ρήτρα του παίκτη, κάτι που σημαίνει πως οι διαπραγματεύσεις έχουν κολλήσει.
Βλέποντας πώς κυλάει η υπόθεση ο Μπεργκ προσπάθησε να το πάρει πάνω του και είχε μίλησε προσωπικά με τον Γιάννη Αλαφούζο προκειμένου να τον πείσει και να τελειώσει η μεταγραφή του. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε.
Την ίδια ώρα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος ξεκαθάρισε πως εάν δεν ικανοποιηθεί ο Παναθηναϊκός, δεν υπάρχει περίπτωση να πουληθεί ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Η απόσταση ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη αυτή τη στιγμή (τους χωρίζουν περισσότερα από 2.000.000 ευρώ) και μένει να φανεί ποια θα είναι η συνέχεια του σίριαλ.