10/07/2025
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 - 17:53

Κρατάει τον Γκάμπριελ ο Παναθηναϊκός

Ο Αμερικανός φαίνεται πως θα γίνει ο πρώτος που ανανεώνει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους»

Αποκτήθηκε στη μέση της σεζόν για να καλύψει το κενό του τραυματία -τότε- Τζέιμς Γκιστ και με τις εμφανίσεις του έδειξε πως έχει θέση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και ειδικά στα τελευταία ματς των τελικών, όταν ο Τσάβι Πασκουάλ τον έβαλε ακόμη και στο «3».

Ο λόγος για τον Κένι Γκάμπριελ, ο οποίος φαίνεται να κερδίζει μία θέση και για τα επόμενα χρόνια στον Παναθηναϊκό. Το πιο πιθανό, μάλιστα, είναι να γίνει ο πρώτος που θα ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Οι «πράσινοι» του έκαναν δύο διαφορετικές προτάσεις και είναι στο χέρι του τι θα επιλέξει. Η μία είναι κλειστό τριετές συμβόλαιο και η δεύτερη με οψιόν ανανέωσης με κάθε ένα από τα επόμενα δύο καλοκαίρια.

Ο παίκτης είναι θετικός στο να παραμείνει στην Αθήνα, το είχε δηλώσει και προ ημερών, και δεν αποκλείεται σύντομα να κλείσει το θέμα. Ομάδες όπως οι Μπεσίκτας και Ουφούκ Σαρίτσα εξέφρασαν ενδιαφέρον, αλλά δύσκολα μπορούν να ανταγωνιστούν τον Παναθηναϊκό.

Μοιραστείτε το: