09/07/2025
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Τρίτη 13 Ιουνίου 2017 - 23:52

Κλείνει Κούρο ο Απόλλων Σμύρνης και φτιάχνει το παζλ των γκολκίπερ

Κρούση σε Σηφάκη χωρίς… αντίκρισμα, σκέψεις για Χογκ, στη λίστα και ο Ισραηλινός Κάντος * Όλο το ρεπορτάζ στο a-sports.gr

Επισήμως μπορεί η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης να έχει «δηλώσει» πως τα πάντα είναι στον… πάγο λόγω του γηπεδικού, ωστόσο, στην πραγματικότητα τα μεταγραφικά εξελίσσονται με αμείωτο ρυθμό στους «κυανόλευκους».

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, ένας από τους παίκτες, που βρίσκονται ήδη με το ενάμιση πόδι στη Ριζούπολη είναι ο Αλέξανδρος Κούρος.

Ο 24χρονος αριστερός μπακ - χαφ είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» μετά από μια καλή και γεμάτη σεζόν πέρσι με τον Ηρακλή (μέτρησε 25 παρουσίες με 1 γκολ).

Από εκεί και πέρα, ο Απόλλωνας αναζητεί πρώτο τερματοφύλακα στη Σούπερ Λίγκα. Ήδη έγινε επαφή με τον Μιχάλη Σηφάκη, ο οποίος μένει ελεύθερος από την βελγική Κόρτραϊκ, αλλά αυτή ήταν άκαρπη, καθώς διαπιστώθηκε οικονομικό χάσμα.

Οι «κυανόλευκοι», πάντως, έχουν εναλλακτικές και δεν μένουν στατικοί. Συγκεκριμένα υπάρχουν σκέψεις για τον γνωστό από τη θητεία του στη μεγάλη κατηγορία με την Καλλονή, Άντριου Τζέιμς Χογκ (ο διεθνής Μαλτέζος γκολκίπερ είχε απασχολήσει και παλιότερα τον Απόλλωνα) και όχι μόνο… Στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του 32χρονου Ισραηλινού Ραν Κάντος, ο οποίος ήταν βασικός (31 ματς) στην Κφαρ Σαμπά και έμεινε ελεύθερος μετά την πρώτης της από την Α’ Εθνική της χώρας του.

Σε κάθε περίπτωση το παζλ κάτω από τα γκολπόστ θα έχει ενδιαφέρον, αφού τις περισσότερες πιθανότητες παραμονής από τους παλιούς έχει μόνο ο Δημήτρης Ταΐρης.

Μοιραστείτε το: