Την Τρίτη (13/6) θα πάνε στα γραφεία της ΠΑΕ υπάλληλοι και προπονητές της Ακαδημίας
Κάθε άλλο παρά φερέγγυος είναι στις πληρωμές του τους τελευταίους μήνες ο Παναθηναϊκός και αυτό είναι κοινό μυστικό. Ωστόσο, γίνεται προσπάθεια να μαζευτεί η κατάσταση και γι' αυτό την Τρίτη (13/6) θα υπάρξουν πληρωμές.
Η καθυστέρηση στην καταβολή των μισθών σε υπαλλήλους της ΠΑΕ και προπονητές της Ακαδημίας ήταν σημαντική, όμως, όλοι τους ενημερώθηκαν πως μπορούν να πάνε στα γραφεία προκειμένου να πάρουν τα χρήματά τους.
Η πρόθεση των διοικούντων είναι μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας να έχουν τακτοποιηθεί πλήρως οι εκκρεμότητες που υπήρχαν και να μπει και πάλι η ομάδα σε μία κανονικότητα.
Υπενθυμίζεται πως η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν έχει οριστεί για τις 26 Ιουνίου και το πλάνο είναι να έχουν πάρει άπαντες έως τότε τα χρήματά τους.