10/07/2025
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 - 23:53

Παρουσιάζει Χάσι

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι την Πέμπτη (8/6) θα επισημοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας του με τον Αλβανό τεχνικό

Προπονητής του Ολυμπιακού είναι επί της ουσίας ο Μπέσνικ Χάσι, αλλά έως τώρα δεν έχει βγει η ανακοίνωση. Ωστόσο, αυτό είναι καθαρά τυπικό και η παρουσίασή του θα γίνει τελικά την Πέμπτη (8/6).

Οι Πειραιώτες ενημέρωσαν πως στις 15.00 στα γραφεία της ομάδας στην πλατεία Αλεξάνδρας θα παρουσιαστεί ο νέος τεχνικός, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα από τα μεσάνυχτα της Τρίτης (6/6).

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην προπονητής της Άντερλεχτ και της Λέγκια Βαρσοβίας έχει δώσει τα χέρια με τους «ερυθρόλευκους» για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ υπάρχει και οψιόν επέκτασης για έναν χρόνο ακόμη.

Τέλος, την Τετάρτη (7/6) ο Χάσι επισκέφτηκε το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και είχε μία πρώτη γνωριμία με τον αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Μάριο Ουσίγιος, και με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Σάββα Θεοδωρίδη.

Μοιραστείτε το: