Τη τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του σέντερ του Παναθηναϊκού στον τέταρτο τελικό με τον Παναθηναϊκό * Με Γιαννακόπουλο η προπόνηση της Τετάρτης (7/6)
Ευχάριστα νέα προέκυψαν στον Παναθηναϊκό ενόψει του τέταρτου τελικού απέναντι στον Ολυμπιακό την Πέμπτη (8/6) στο ΟΑΚΑ.
Ο Γιάννης Μπουρούσης έχασε, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, τις προπονήσεις της Δευτέρας (5/6) και της Τρίτης (6/6), όμως έβγαλε ένα μέρος από αυτή της Τετάρτης (8/6) και στη συνέχεια έκανε θεραπεία.
Βέβαια, αυτό σημαίνει πως δεν είναι 100% έτοιμος, με τη συμμετοχή του να αποφασίζεται λίγο πριν από το τζάμπολ.
Να σημειωθεί πως η προπόνηση πραγματοποιήθηκε υπό το βλέμμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος έδωσε το «παρών» στο ΟΑΚΑ.