29/10/2020
Ομάδες | Τρίτη 6 Ιουνίου 2017 - 23:48

Ξεκαθαρίζει το ιδιοκτησιακό καθεστώς στη Βέροια

Έκαναν πίσω οι αδερφοί Μπίκα, αλλά υπάρχει εναλλακτική * Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ

Μπορεί το κύριο μέλημα των ανθρώπων της Βέροιας αυτή τη στιγμή να είναι κλείσουν τις εκκρεμότητες που έχουν με τους ποδοσφαιριστές για τα χρήματα που τους οφείλονται, όμως, τα ανοιχτά μέτωπα είναι πολλά.

Ένα εξ αυτών το τι θα γίνει στα διοικητικά με τον Κώστα Παπαδόπουλο να επιθυμεί να αποχωρήσει. Μπορεί τα σενάρια να έδιναν και να έπαιρναν για τους Γιώργο και Χρήστο Μπίκα, όμως, φαίνεται πως έχουν κάνει πίσω και εκείνοι.

Ωστόσο, υπάρχει λύση σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από αλλού. Πρόκειται για μία ομάδα επιχειρηματιών από την πόλη, οι οποίοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να τρέξουν την ομάδα τη νέα σεζόν. Έχουν ήδη γίνει κάποιες συζητήσεις, αλλά περισσότερα θα τεθούν επί τάπητος από την επόμενη εβδομάδα.

Τέλος, συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Γιώργου Μασάδη εξέδωσε η ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Βέροια εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της «Βασίλισσας του Βορρά», Γιώργου Μασάδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, προδομένος από την καρδιά του.

Ο εκλιπών, που είναι ο πρώτος σε συμμετοχές ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Βέροιας, υπηρέτησε με μεγάλη επιτυχία την ομάδα από τη θέση του τερματοφύλακα από το 1966 έως το 1981, ενώ είχε διατελέσει και προπονητής τερματοφυλάκων.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το: