07/07/2025
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017 - 13:58

Την Τετάρτη οι υπογραφές με Χάσι, λένε οι Βέλγοι

Νέο δημοσίευμα αναφέρει ότι απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal

Ο Μπέσνικ Χάσι θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού.

Οι επαφές είναι δεδομένες και φαίνεται ότι είναι θέμα ημερών ή και ωρών να ανακοινωθεί η συμφωνία, εκτός αν υπάρξει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Νέο δημοσίευμα από το Βέλγιο, πάντως, αναφέρει ότι η ανακοίνωση είναι θέμα χρόνου, προσδιορίζοντάς την για την Τετάρτη (7/6).

Όπως, λοιπόν, γράφει η ιστοσελίδα «nieuwsblad.be», αν και την Κυριακή (4/6) το περιβάλλον του 45χρονου τεχνικού επιβεβαίωνε μόνο το ενδιαφέρον και όχι τη συμφωνία, σε νέα επικοινωνία του Μέσου τη Δευτέρα (5/6) επιβεβαιώθηκε ότι η υπόθεση είναι στην τελική της ευθεία.

Τις επόμενες ημέρες θα ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, με τον Χάσι να μεταβαίνει στην Αθήνα για τις υπογραφές.

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στους άλλους υποψήφιους, όπως ο Μαουρίσιο Πελεγκρίνο στον οποίο γράφεται ότι προσφέρθηκαν δύο εκατομμύρια ευρώ, αλλά τα αρνήθηκε, αλλά και οι Πέδρο Μαρτίνς και Χάβι Γκράθια.

Μοιραστείτε το: