05/07/2025
ΗΡΑΚΛΗΣ | Κυριακή 4 Ιουνίου 2017 - 16:42

Τα λένε με Βασιλειάδη και Γραμμένο στον Ηρακλή

Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας συνεχίζει την προσπάθειά της για να βρεθεί λύση για τον «Γηραιό» * Θα ακολουθήσουν συναντήσεις με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και με τον Γιάννη Μπουτάρη

Τη δική της προσπάθεια για να βρεθεί λύση και να παραμείνει ο Ηρακλής στη Σούπερ Λίγκα κάνει η νεοσύστατη Επιτροπή Πρωτοβουλίας, η οποία απαρτίζεται από παλαιμάχους ποδοσφαιριστές και ένας πρώην παράγοντας.

Οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται και έτσι μετά τη συνάντηση που έγινε το Σάββατο (3/6) με την Κατερίνα Νοτοπούλου θα ακολουθήσουν ραντεβού με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη την Τρίτη (6/6) και με τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Οι επόμενες κινήσεις της Επιτροπής Πρωτοβουλία για την δικαίωση του Ηρακλή ενημερώνει ότι την Τρίτη 6 Ιουνίου εκτός από την προγραμματισμένη συνάντηση που έχει κλειστεί με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη Γιώργο στην Αθήνα έχει κλείσει επίσης συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΜ Μακεδονίας και υποψήφιο Πρόεδρο για τις εκλογές της ΕΠΟ κ. Γραμμένο Ευάγγελο. Επίσης εντός της επόμενης εβδομάδος θα οριστούν συναντήσεις με όλους τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης και με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη Γιάννη».

Μοιραστείτε το: