10/07/2025
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 - 18:22

Εννιά χιλιάρικα πληρώνει η ΑΕΚ

Πρόστιμο καλείται να πληρώσει και ο Παναθηναϊκός

Το χέρι στην τσέπη καλούνται να βάλουν τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Παναθηναϊκός για πρόστιμα που αφορούν τα ματς της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να πληρώσουν 9.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών τους και για υβριστικά συνθήματα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ το «τριφύλλι» τιμωρήθηκε με πρόστιμο 2.000 ευρώ για υβριστικά συνθήματα των οπαδών του στο ματς της Λεωφόρου με τον Πανιώνιο.

Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (2/6) αναφέρονται τα εξής: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 5ης αγωνιστικής των Play Offs. Αναλυτικά:

5η Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: “Βάσει των αναφερομένων στο από 28/5/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 28/5/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και την υπ΄αριθμ. πρωτ. 2247/17/1075433 έκθεση της αστυνομίας σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας”: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: “Βάσει των αναφερομένων στο από 28/5/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 28/5/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας”: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ».

Μοιραστείτε το: