«Δεν τα παρατάμε ποτέ», έγραψε ο άσος του Παναθηναϊκού, μοιράζοντας συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του
Παλικαρίσια νίκη με ανατροπή επί του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα πανηγύρισε την Τετάρτη (31/5) ο Παναθηναϊκός, με άπαντες να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς.
Ανάμεσά τους και ο Κάρλος Ζέκα που δεν μπόρεσε λόγω τραυματισμού να βοηθήσει, αλλά παρακολούθησε με την ίδια αγωνία τις προσπάθειες των συμπαικτών του.
Μετά τη λήξη του ματς, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, αλλά και την περηφάνια του, μοιράζοντας συγχαρητήρια μέσω και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Ο πολιτογραφημένος Έλληνας Πορτογάλος έστειλε και το δικό του μήνυμα που έχει γίνει... σύνθημα στον φετινό Παναθηναϊκό, σημειώνοντας ότι «δεν τα παρατάμε ποτέ».
«Συγχαρητήρια σε όλους, δεν βρίσκω λόγια για σας, παιδιά... Μπράβο, είμαι πολύ περήφανος για σας. Συγχαρητήρια σε όλους, δεν τα παρατάμε ποτέ», έγραψε χαρακτηριστικά, συνοδεύοντας το μήνυμά του με μία πανηγυρική φωτογραφία των «πρασίνων» όπου όλοι αγκαλιάζονται.