14/12/2025
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 - 14:33

Δεκτή η έφεση του Άρη για Αντρέου

Αίρεται η απαγόρευση διενέργειας μεταγραφών για τους Θεσσαλονικείς, που καλούνται, όμως, να καταβάλλουν στον παίκτη τα οφειλόμενα

Κανονικά θα μπορέσει να προχωρήσει σε μεταγραφές τις δύο προσεχείς περιόδους ο Άρης.

Όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη (31/5), το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση της ομάδας της Θεσσαλονίκης για την υπόθεση του Αντρέου Γκεράο αίροντας την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών που της είχε επιβάλλει για δύο χρόνια.

Παρόλα αυτά, αναγνώρισε ότι το συμβόλαιο του παίκτη λύθηκε με υπαιτιότητα της ΠΑΕ και διέταξε να του καταβληθεί το ποσό των 85.836 ευρώ με τον νόμιμο τόκο υπερημερίας.

Αναλυτικά: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο ποδοσφαίρου της ΕΠΟ αποφάσισε να δεχτεί κατά τύπους και κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Άρης κατά την υπ’ αριθ. 134/2017 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών (υπόθεση ποδοσφαιριστή Μαϊοράλ).

Το Διαιτητικό Δικαστήριο αίρει την ποινή απαγόρευσης διενέργειας μετεγγραφών για δύο μετεγγραφικές περιόδους, αναγνωρίζει ότι η σύμβαση λύθηκε με υπαιτιότητα της ΠΑΕ Άρης και την υποχρεώνει να καταβάλλει στον ποδοσφαιριστή το ποσόν των 85.836 ευρώ με τον νόμιμο τόκο υπερημερίας».

Μοιραστείτε το: