14/12/2025
ΠΑΟΚ | Τρίτη 30 Μαΐου 2017 - 21:08

Στην προπόνηση ο Γλύκος, στην αποστολή Κάτσε και Αθανασιάδης

Ο Βλάνταν Ίβιτς πήρε 19 παίκτες για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Να τελειώσει με νίκη τη σεζόν θέλει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος την Τετάρτη (31/5) υποδέχεται στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό και φιλοδοξεί να πάρει το τρίποντο που θα του δώσει την πρωτιά στα πλέι οφ και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» ολοκληρώθηκε με την προπόνηση της Τρίτης (30/5), στην οποία μάλιστα έδωσε το παρών για πρώτη φορά μετά την επέμβασή του στο γόνατο ο Γλύκος.

Όσο για την αποστολή, ο Βλάνταν Ίβιτς πήρε 19 παίκτες και μέσα σε αυτούς είναι κανονικά και οι Κάτσε και Αθανασιάδης, οι οποίοι ήταν αμφίβολοι. Αντιθέτως, εκτός είναι οι Μαλεζάς, Μάτος, Πέλκας, Βαρέλα, Κάμπος και Μυστακίδης.

Αναλυτικά οι επιλογές του Σέρβου τεχνικού: Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Δεληγιαννίδης, Κίτσιου, Κρέσπο, Πούγγουρας, Χατζηισαϊας, Κάνιας, Σάκχοφ, Κάτσε, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Ουάρντα, Ενρίκε, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης, Κουλούρης.

Μοιραστείτε το: