Οι δύο ομάδες θα καθίσουν στο σκαμνί για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στα ματς της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ
Ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου της Σούπερ Λίγκας θα βρεθούν την Παρασκευή (2/6, 15:30) ΑΕΚ και Παναθηναϊκός.
Οι δύο ΠΑΕ κλήθηκαν την Τρίτη (30/5) σε απολογία για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ κόντρα σε ΠΑΟΚ και Πανιώνιο αντίστοιχα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία για την Παρασκευή 02/06/2017 και ώρα 15:30 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 5η αγωνιστική των Play Offs.
Αναλυτικά:
Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 28/5/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 28/5/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και την υπ΄αριθμ. πρωτ. 2247/17/1075433 έκθεση της αστυνομίας σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ ΠΑΟΚ. * Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 1 περ. α ΄εδ. α΄, 2 περ. α΄, δ΄και ε΄, 7 περ. γ΄του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 28/5/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 28/5/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Πανιώνιος. * Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 1 περ. α ΄εδ. α΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ».