11/07/2025
ΠΑΟΚ | Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 - 12:39

Ιβάν παρόντος το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Αφορά οργανωτικές αλλαγές * Συλλυπητήρια για Μητσοτάκη * Στέλνουν Μαρβό οι Γάλλοι

Με τον Ιβάν Σαββίδη παρόντα θα διεξαχθεί το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που είναι προγραμματισμένο για τις 15.00 της Δευτέρας (29/5).

Αντικείμενό του θα είναι οι οργανωτικές αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν για να βελτιωθεί η λειτουργία του συλλόγου.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έστειλε τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Στα πιο… αγωνιστικά, δημοσίευμα από τη Γαλλία κάνει λόγο για ενδιαφέρον του «Δικεφάλου του Βορρά» για τον Σιλβέν Μαρβό.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός της Λοριάν, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας, αναζητά τον νέο σταθμό στην καριέρα του και, σύμφωνα με το «France Football», ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να τον αποτελέσει αυτός.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, συνεπώς μένει ελεύθερος, με την Εσπανιόλ, αλλά και ομάδες από την Τουρκία και τη Λιγκ 1 να έχουν εκφράσει επίσης ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Μοιραστείτε το: