07/07/2025
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Σάββατο 20 Μαΐου 2017 - 11:51

Συναντήθηκε με σκάουτερ και μάνατζερ ο Λυμπερόπουλος

Το θέμα του Ροντρίγκο Μολέδο συγκαταλέγεται στις άμεσες προτεραιότητες για τον Παναθηναϊκό

Η Παρασκευή (19/05) εξελίχθηκε σε ημέρα επαφών με Έλληνες και ξένους σκάουτερ για τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Έτσι, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού συναντήθηκε με τον ατζέντη του Ροντρίγκο Μολέδο, όπου οι δύο άνδρες συνομίλησαν επί αρκετή ώρα. Οι «πράσινοι» θέλουν να ανανεώσουν τη συνεργασία με τον Βραζιλιάνο στόπερ μολονότι για εκείνον υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες του εξωτερικού.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει ανανέωση στο συμβόλαιο του Μολέδο θα υπάρξει πώληση, ενώ υπάρχουν αρκετές οφειλές στο πρόσωπό του. Ο εν λόγω πάντως τηρεί «σιγή ιχθύος» για το ζήτημα σε αντίθεση με τους Εμποκού και Μπεργκ.

Στο μεταξύ, ο Νίκος Λυμπερόπουλος συναντήθηκε στο «Γ. Καλαφάτης» με τον Αλεξάντερ Πάνκοφ, τον Ουκρανό μάναρζερ που έχει φέρει στην Ελλάδα σημαντικούς ποδοσφαιριστές, όπως είναι Τσιγκρίνσκι (ΑΕΚ), Μάτος (ΠΑΟΚ) και Σελίν (Πλατανιάς και Αστέρας Τρίπολης).

Στις εγκαταστάσεις του Κορωπίου βρέθηκε ακόμη ένας ατζέντης από τη Λευκορωσία καθώς ακόμη ορισμένοι Έλληνες εκπρόσωποι ποδοσφαιριστών.

Μοιραστείτε το: