11/07/2025
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Σάββατο 20 Μαΐου 2017 - 10:14

Ξέμειναν από κίνητρο στον Παναθηναϊκό

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπαθεί να διατηρήσει την ηρεμία στους ποδοσφαιριστές του

Η διακοπή που σημειώθηκε στην αναμέτρηση της προηγούμενης Τετάρτης (17/05) κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν έχει αφήσει κανέναν ποδοσφαιριστή ανεπηρέαστο στον Παναθηναϊκό. Εξάλλου, η κατάσταση επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο κόντρα στους Θεσσαλονικείς σε συνδυασμό με την ασυνέπεια σε οικονομικό επίπεδο.

Οι παίκτες αισθάνονται απογοητευμένοι καθώς θεωρούν πως ότι και να κάνουν εκτός τερέν θα ακολουθήσει μία άδικη διαιτητική απόφαση που θα τους αδικήσει. Πλέον, ο Μαρίνος Ουζουνίδης καταβάλλει την ύστατη προσπάθεια για να τους ενθαρρύνει, ενώ ακολουθούν τέσσερα ματς στα play– offs αρχής γενομένης από την κυριακάτικη (21/05, 20:30) αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Εβρίτης τεχνικός θα προσπαθήσει να εξαντλήσει το βάθος ενός «κοντού» ρόστερ επιλέγοντας ως κεντρικό δίδυμο χαφ τους Μαρινάκη και Ρέις.

Μοιραστείτε το: