Χαμόγελα στον Πανιώνιο για τον Γεσίλ * Στην αποστολή του Καμερούν για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών ο Γκιοατά
Έναν επιπλέον λόγο για να χαμογελούν έχουν στον Πανιώνιο μετά το μεγάλο της Τετάρτης (17/5) στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ και αυτός δεν είναι άλλος από τον Σαμέντ Γεσίλ, ο οποίος πέτυχε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.
Ο 22χρονος επιθετικός άνοιξε λογαριασμό με τα «κυανέρυθρα» και αυτό ήταν το καλύτερο νέο για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος εδώ και καιρό περίμενε να σκοράρει ο παίκτης του ευελπιστώντας ως έτσι θα... ξεμπουκώσει.
Μπορεί στον Πανιώνιο τον πρώτο καιρό να... δαγκώθηκαν βλέποντας τον Γεσίλ στις προπονήσεις, όμως, ο Μιλόγεβιτς τον πίστεψε και σταδιακά άρχισε να του δίνει ευκαιρίες. Δεδομένου ότι ήταν πολύ πίσω από άποψη ετοιμότητας, έκανε υπομονή και δικαιώθηκε.
Τον τελευταίο καιρό βλέποντας κανείς τον πρώην παίκτη της Λίβερπουλ, παρατηρούσε ότι στους περισσότερους τομείς έκανε ό,τι έπρεπε. Ωστόσο, είχε μεγάλη δυσκολία στο σκοράρισμα χάνοντας συνεχώς ευκαιρίες με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το ματς με την ΑΕΛ. Στη Νέα Σμύρνη εκτιμούσαν πως το θέμα είναι να μπει το πρώτο και μένει να φανεί πλέον πώς θα συνεχίσει ο νεαρός.
Τέλος, ο Ούγκο Μπος και οι συνεργάτες του παρακολουθούσαν στενά τον Ζερόμ Γκιοατά το τελευταίο χρονικό διάστημα και τελικά ο αμυντικός του Πανιωνίου βρίσκεται στην προεπιλογή του Καμερούν για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών της Ρωσίας. Ανακοινώθηκαν 30 ονόματα και θα πρέπει να κοπούν επτά εξ αυτών στη συνέχεια.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

