Στους 26 οι ταυτοποιημένοι ταραξίες για τα έκτροπα στον τελικό του Κυπέλλου, με τους έξι να είναι αλλοδαποί
Συνεχίζονται οι έρευνες για τα απίστευτα έκτροπα που έλαβαν χώρα στον τελικό του Κυπέλλου, με την Αστυνομία να ανακοινώνει ότι έχει ταυτοποιήσει μέχρι στιγμής 26 άτομα.
Το ενδιαφέρον είναι ότι ανάμεσα στους ταραξίες βρίσκεται και ένας υπήκοος... Ζαΐρ, ενώ οι άλλοι 20 είναι Έλληνες και οι 5 Αλβανοί.
Οι ταυτοποιημένοι ταραξίες είναι ηλικίας από 19 έως 45 ετών, ενώ έχουν γίνει και τέσσερις συλλήψεις ημεδαπών, ηλικίας 33,35,38 και 40 ετών σε Βόλο και Κατερίνη.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ.:
«Συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου οι έρευνες για την ταυτοποίηση ατόμων, που συμμετείχαν στα επεισόδια του τελικού ποδοσφαίρου Κυπέλλου Ελλάδος (6 Μαΐου 2017), στο Βόλο Μαγνησίας. Οι έρευνες πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τις Υποδιευθύνσεις Αντιμετώπισης Βίας Αθλητικών Χώρων Αττικής και Θεσσαλονίκης.
Μέχρι τώρα έχουν ταυτοποιηθεί συνολικά (26) άτομα ηλικίας από (19) έως (45) ετών. Πρόκειται για (20) ημεδαπούς και (6) αλλοδαπούς, εκ των οποίων (5) υπήκοοι Αλβανίας και ένας Ζαΐρ.
Υπενθυμίζεται ότι για τα επεισόδια είχαν συλληφθεί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, (4) ημεδαποί ηλικίας (33,35,38 και 40 ετών), σε Βόλο και Κατερίνη, κατηγορούμενοι - κατά περίπτωση - για παραβάσεις των νόμων για ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό και εξαρτησιογόνων ουσιών».