11/07/2025
Αγγλία | Δευτέρα 15 Μαΐου 2017 - 15:34

Στο σφυρί ο Ιχεανάτσο λόγω Ντοναρούμα

Τα ρέστα της για τον τερματοφύλακα της Μίλαν προτίθεται να δώσει η Μάντσεστερ Σίτι

Καλοκαίρι μεγάλων αλλαγών θα είναι το φετινό στη Μάντσεστερ Σίτι προκειμένου ο Πεπ Γκουαρντιόλα να τη στελεχώσει όπως θέλει. Φάνηκε, άλλωστε, στην πρώτη του σεζόν πως δεν είχε τα εργαλεία που εκείνος θα ήθελε για να υπηρετήσουν τη φιλοσοφία του.

Οι παίκτες που θα αποχωρήσουν είναι αρκετοί με τον Πάμπλο Σαμπαλέτα να είναι ο πρώτος που γίνεται γνωστό πως θα αποτελέσει παρελθόν. Είναι αρκετά συμβόλαια ακόμη που εκπνέουν και δεν θα ανανεωθούν, όμως, οι «πολίτες» ψάχνουν και τρόπο για να αυξήσουν το μπάτζετ τους.

Έτσι θα βγει στο σφυρί και ο Κελέχι Ιχεανάτσο, ο οποίος έδειξε αρκετά καλά στοιχεία. Ο 20χρονος Νιγηριανός μετά την απόκτηση του Γκάμπριελ Ζεζούς είναι τρίτη επιλογή και γι' αυτό πρόθεση της Σίτι είναι να τον πουλήσει με τις Χόφενχαϊμ, Σαουθάμπτον και Ντόρτμουντ να περιμένουν στη γωνία.

Η Σίτι θέλει να μαζέψει χρήματα προκειμένου να πάει για κάποιες δυνατές μεταγραφές με τα αγγλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως αρέσει πολύ ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα της Μίλαν και πως θα γίνει μεγάλη προσπάθεια να αποκτηθεί για να αποτελέσει το νέο δίδυμο κάτω από τα δοκάρια με τον Κλαούντιο Μπράβο.

Μοιραστείτε το: