Οι «ερυθρόλευκες» κέρδισαν τη Βουλιαγμένη και μείωσαν σε 2-1 τη σειρά των τελικών
Έβγαλε καρδιά πρωταθλητή... Με την πλάτη στον τοίχο έπαιζε ο Ολυμπιακός τη Δευτέρα (8/5) κόντρα στη Βουλιαγμένη στον τρίτο τελικό της Α1 γυναικών στο πόλο δεδομένου ότι είχε χάσει στα δύο προηγούμενα ματς.
Αυτή τη φορά, όμως, οι «ερυθρόλευκες» αντέδρασαν και κερδίζοντας 11-9 τον ΝΟΒ μείωσαν τη σειρά των τελικών σε 2-1 και παρέμειναν ζωντανές στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε από νωρίς καλά, είχε σε όλη τη διάρκεια του ματς το προβάδισμα και έτσι πήρε τη νίκη έχοντας μεγάλη βοήθεια από τις ξένες του, κάτι που δεν συνέβη στα προηγούμενα ματς. Έμολο και Μπιανκόνι πέτυχαν συνολικά επτά από τα έντεκα τέρματα.
Τέλος, το επόμενο παιχνίδι θα γίνει την Πέμπτη (11/5) στο κολυμβητήριο του Λαιμού, ενώ εάν χρειαστεί πέμπτος τελικός, αυτός θα γίνει το Σάββατο (13/5) και πάλι στην έδρα των Πειραιωτών.
Τα οκτάλπετα: 3-1, 3-2, 1-2, 4-4
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παυλίδης): Ασημάκη 2, Έμολο 4, Μπιανκόνι 3, Αβραμίδου 1, Μανωλιουδάκη 1
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καμμένου): Χυδηριώτη 2, Ξενάκη 3, Πρωτοπαπά 1, Κοντογιάννη 1, Τσουκαλά 2