12/07/2025
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Δευτέρα 8 Μαΐου 2017 - 10:26

Ντομίνγκεζ: «Δεμένος με το Γ. Καραϊσκάκης, δεν γνωρίζω αν θα μείνω»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της φιέστας στο μέλλον του στους Πειραιώτες

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ πρόσθεσε ακόμη έναν τίτλο στο ενεργητικό του, ωστόσο εμφανίστηκε αινιγματικός αναφορικά με την παραμονή του στον Ολυμπιακό.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, κατά τη διάρκεια της φιέστας για την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος, ο αρχηγός των Πειραιωτών ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «θα δούμε τι θα επιφυλάξει το μέλλον. Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί. Θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε ό,τι είναι καλύτερο και για τις δύο πλευρές».

«Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα, γιατί λείπει ο φίλος μου, ο Εστέμπαν Καμπιάσο. Για προσωπικούς λόγους έπρεπε να ταξιδέψει στην Αργεντινή. Ήταν μία δύσκολη χρονιά για εμένα, αλλά πρέπει να συνεχίσω. Είναι ιδιαίτερο για εμένα το "Γ. Καραϊσκάκης". Δένεσαι μαζί του. Θα δούμε τι θα επιφυλάξει το μέλλον. Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί. Θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε ό,τι είναι καλύτερο και για τις δύο πλευρές», δήλωσε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός.

Μοιραστείτε το: