15/12/2025
ΠΑΟΚ | Πέμπτη 4 Μαΐου 2017 - 16:23

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον θάνατο οπαδού του ΠΑΟΚ

Ο άτυχος Νάσος Κωνσταντίνου χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα μετά τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, προσπαθώντας να αποφύγει ενέδρα αντίπαλων οπαδών

Ένα θλιβερό περιστατικό έγινε μετά τον πρόσφατο ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στην Τούμπα, καθώς ένας οπαδός των Θεσσαλονικέων χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και έχασε τη ζωή του.

Ο άτυχος ήταν ο 24χρονος Κύπριος Νάσος Κωνσταντίνου και την Πέμπτη (4/5) έγινε γνωστό ότι υπήρξε παρέμβαση από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Λάμπρο Τσόγκα, καθώς η υπόθεση συνδέεται με επίθεση που δέχθηκε ο οπαδός των «ασπρόμαυρων» από οπαδούς άλλων ομάδων.

Ο Κωνσταντίνου, λοιπόν, φαίνεται ότι έπεσε σε ενέδρα και γι' αυτό αναγκάστηκε να τρέξει για να παρασυρθεί από το διερχόμενο όχημα, με τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών να ζητά να εντοπιστούν και να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Ήδη, ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης Λεωνίδας Μπουτσιαβάρας παρήγγειλε επείγουσα προκαταρκτική έρευνα από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, ώστε να διαπιστωθεί εάν τελέστηκαν τα αδικήματα της απλής, της επικίνδυνης, της βαριάς και της θανατηφόρας βλάβης, αλλά και όποια άλλη αυτεπαγγέλτως διωκόμενη πράξη.

Μοιραστείτε το: