Μεγαλώνει ακόμη περισσότερο η κόντρα των Θεσσαλονικέων με τον Ολυμπιακό
Συνεχίζει να κυνηγά με κάθε τρόπο τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ… Στο χειρότερο σημείο τους βρίσκονται οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους «ασπρόμαυρους» να καταθέτουν την Τετάρτη (3/5) αίτημα πρόσθετης παρέμβασης εν όψει της εκδίκασης της υπόθεσης του Φρανσουά Μοντέστο από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ την Πέμπτη (4/5).
Ως γνωστόν, οι Θεσσαλονικείς είχαν πράξει κάτι αντίστοιχο και στην υπόθεση του ημιτελικού Κυπέλλου Ολυμπιακός - ΑΕΚ, δεν τους βγήκε να υπάρξει τιμωρία αφαίρεσης βαθμών για τους Πειραιώτες και επανέρχονται τώρα, με το αίτημά τους να γίνεται δεκτό.
Συνεπώς, οι νομικοί εκπρόσωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» θα είναι παρόντες στην εκδίκαση της υπόθεσης του τεχνικού διευθυντή των «ερυθρόλευκων», που κατηγορείται για επίθεση στον παρατηρητή του ημιτελικού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ Κώστα Βρακά.
Οι πρωταθλητές, πάντως, μόνο καθ' υπέρβαση κινδυνεύουν με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και όλα τα άλλα είναι εκτός πραγματικότητας, τα περί αφαίρεσης βαθμών δηλαδή.
Την Πέμπτη, βέβαια, πρόκειται να εκδικαστούν από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και οι εφέσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για το ματς με την Ένωση, με τους Πειραιώτες να ζητούν να πέσει η τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και της επιβολής προστίμου 150.000 ευρώ, ενώ η πλευρά του ΠΑΟΚ ζητά αφαίρεση βαθμών από τους «ερυθρόλευκους».