Προβληματικές παρουσιάστηκαν οι ρεζέρβες του Πανιωνίου στα δύο τελευταία ματς * Ανάμεικτα τα συναισθήματα για τον Ταπόκο
Εκπληκτική ήταν η φετινή χρονιά για τον Πανιώνιο, αλλά οι «κυανέρυθροι» δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την κανονική περίοδο όπως θα ήθελαν μετρώντας τέσσερα ματς χωρίς νίκη και τέσσερις ήττες στα τελευταία έξι.
Τα παιχνίδια με Κέρκυρα και Λεβαδειακό ήταν ξεκάθαρα ματς ευκαιριών για αρκετούς ποδοσφαιριστές, όμως, πολλοί δεν την άρπαξαν από τα μαλλιά έχοντας πάντως και ένα άλλοθι. Ποτέ δεν είναι εύκολο να μπεις και να παίξεις σε μία ομάδα που έχει κάνει πολλές αλλαγές, γιατί ψάχνει να βρει χημεία την ώρα του αγώνα.
Ο Μπαντής έδειξε σκουριασμένος, ο Μουκτάρης είναι σαφές ότι χρειάζεται πολλή δουλειά για να σταθεί σε αυτό το επίπεδο, ενώ υπήρχαν παίκτες που κινήθηκαν σε ρηχά νερά με τον Λεβαδειακό όπως οι Αντωνιάδης, Καθάριος και Μαχμούτοβιτς.
Εκείνος που έδειξε καλά στοιχεία και πάλι ήταν ο Ταπόκο, ο οποίος τοποθετήθηκε για άλλη μία φορά μέσω των social media. Πρόκειται άλλωστε για κάτι που συνηθίζει. Συγκεκριένα έγραψε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα το πρώτο μου γκολ στο σπίτι μας, αλλά και απογοητευμένος από το γεγονός ότι αυτό δεν δεν συνείσφερε για τη νίκη. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξή σας».
ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ