13/07/2025
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Δευτέρα 1 Μαΐου 2017 - 19:16

Δεν έπιασε τον Σισέ ο Μπεργκ

Ο Σουηδός έγινε ο 8ος παίκτης του Παναθηναϊκού που βγαίνει πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα

Την πιο παραγωγική σεζόν της εν Ελλάδι καριέρας του έκανε φέτος ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος ήταν εντυπωσιακός στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να κλείσει την κανονική διάρκειά του με 22 τέρματα. Σε αυτά προστίθενται τρία ακόμη στο Κύπελλο και τέσσερα στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Σουηδός είναι σταθερά διψήφιος κάθε χρόνο με τις προηγούμενες να μετρά κατά σειρά από 16, 16 και 17 γκολ αντίστοιχα στη Σούπερ Λίγκα, στην οποία φέτος λίγο έλειψε να πιάσει τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Από καταβολής της ο μοναδικός παίκτης που έχει σκοράρει περισσότερα από τα 22 -φετινά- γκολ του Μπεργκ είναι ο Γάλλος, ο οποίος τη σεζόν 2009-10, όταν οι «πράσινοι» πήραν το νταμπλ, είχε 23 γκολ.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός μέσω twitter ενημέρωσε πως ο Μπεργκ έγινε ο 8ος πρώτος «πράσινος» σκόρερ στο πρωτάθλημα. Οι προηγούμενοι ήταν οι Νίκος Λυμπερόπουλος, Κριστόφ Βαζέχα, Φάνης Γκέκας, Δημήτρης Σαραβάκος, Αντώνης Αντωνιάδης, Γρηγόρης Χαραλαμπίδης και φυσικά ο Σισέ που αναφέραμε προηγουμένως.

Μοιραστείτε το: