13/07/2025
Μπάσκετ | Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 - 17:52

Η... Οδύσσεια έφερε διήμερο ρεπό στον Παναθηναϊκό

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν, μετά το πολύωρο ταξίδι από την Κωνσταντινούπολη, έδωσε στους παίκτες του ο Τσάβι Πασκουάλ

Ταλαιπωρία τέλος για την αποστολή του Παναθηναϊκού η οποία λίγο πριν από τις 7 το πρωί της Πέμπτης (27/4) έφτασε οδικώς από την Κωνσταντινούπολη την Αθήνα, μετά την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να ακυρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια για την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε.

Μάλιστα, ο Τσάβι Πασκούάλ αποφάσισε την Πέμπτη (27/4) να δώσει δύο μέρες ρεπό στους παίκτες του ώστε να ξεκουραστούν μετά το ιδιαίτερα κοπιαστικό ταξίδι.

Συνεπώς, οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το Σάββατο (29/4), ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τα πλέι οφ της Α1.

Υπενθυμίζεται ότι θα προηγηθεί η συνάντηση του Τσάβι Πασκουάλ με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όπου θα αποφασιστεί η τύχη των 4… επαναστατών που αποφάσισαν να ταξιδέψουν μόνοι τους αεροπορικώς.

Μοιραστείτε το: