22/06/2018
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Παρασκευή 21 Απριλίου 2017 - 13:41

Μαυροκουκουλάκης: «Η Ευρώπη θα ξαναδεί τον Panathinaikos»

Εξελέγη το νέο επταμελές Δ.Σ. της «πράσινης» ΠΑΕ * Απλό μέλος ο Αλαφούζος

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (21/4) η έκτακτη Γενική Συνέλευση μετόχων του Παναθηναϊκού για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Εκπλήξεις δεν υπήρχαν, με τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη να αναλαμβάνει, όπως αναμενόταν, την προεδρία, όντας παράλληλα και διευθύνων σύμβουλος, ενώ ο Γιάννης Αλαφούζος είναι πλέον απλό μέλος, παραμένοντας, όμως, βασικός χρηματοδότης.

Αντιπρόεδρος είναι ο Βασίλης Κωνσταντίνου, με τα υπόλοιπα μέλη τους επταμελούς Δ.Σ. να είναι οι Αγησίλαος Τουμαζάτος, Γιάννης Παναγιωτίδης, Δημήτρης Γούναρης και Δημήτρης Μπαλτάκος.

Η σύσταση του νέου Δ.Σ.:

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος: Μάνος Μαυροκουκουλάκης

Αντιπρόεδρος: Βασίλης Κωνσταντίνου

Μέλη: Γιάννης Αλαφούζος, Αγησίλαος Τουμαζάτος, Γιάννης Παναγιωτίδης, Δημήτρης Γούναρης, Δημήτρης Μπαλτάκος.

Μετά την εκλογή του, ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει εκεί που ανήκει: «Το πόστο του Προέδρου της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός αποτελεί τιμή για μένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Αλαφούζο αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Με την εμπειρία που αποκόμισα όλα αυτά τα χρόνια από τη θητεία μου σχεδόν σε όλες τις διοικητικές θέσεις στον Παναθηναϊκό, καθώς και από την πολυετή διαδρομή μου σε FIFA- UEFA και στα γήπεδα όλου του κόσμου, θα προσπαθήσω να βοηθήσω το σύλλογο με όλες τις δυνάμεις μου. Ο δρόμος είναι δύσκολος, αλλά με τις παναθηναϊκές δυνάμεις συστρατευμένες θεωρώ ότι η Ευρώπη θα ξαναδεί τον Panathinaikos». 

Μοιραστείτε το: