22/06/2018
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 - 18:56

«Το πιο ήσυχο καλοκαίρι»

Να έχουν ολοκληρώσει τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό σχεδόν σε απόλυτο βαθμό πριν την έναρξη της προετοιμασίας θέλουν στον Πανιώνιο

Μπορεί ακόμη να μην έχουν βγει ονόματα προς τα έξω, όμως, στον Πανιώνιο γνωρίζουν εδώ και καιρό τις θέσεις στις οποίες θα πρέπει να ενισχυθούν και τα κενά που θα δημιουργηθούν στο ρόστερ.

Γι' αυτό όχι απλά παρακολουθούν αρκετές περιπτώσεις, αλλά είναι διατεθειμένοι να φορτσάρουν σύντομα. Το φετινό καλοκαίρι, άλλωστε, η ομάδα θα ξεκινήσει νωρίτερα, αφού θα συμμετέχει και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εάν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την αδειοδότηση.

Στη Νέα Σμύρνη είναι σίγουροι πως θα παίξουν στην Ευρώπη και ο προγραμματισμός τους έχει ξεκινήσει ήδη με σκοπό οι περισσότερες μεταγραφές τους να γίνουν μέσα στον Μάιο ή στις αρχές Ιουνίου.

«Θα περάσουμε το πιο ήσυχο καλοκαίρι» λένε μεταξύ άλλων με το σκεπτικό ότι σχεδόν τα πάντα θα έχουν γίνει πιο πριν. Υπάρχει η αισιοδοξία πως από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας το ρόστερ θα έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον στο 90% και ότι θα απομένουν στη συνέχεια μόλις 1-2 κινήσεις.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το: