21/05/2018
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 - 16:49

Τιμωρία μίας αγωνιστικής στον Λέτο ζήτησαν στον Παναθηναϊκό, αλλά...

Ο Αργεντινός άσος δεν απέφυγε την «καμπάνα» για το φτύσιμο στον Μάνταλο και θα χάσει τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ

Χωρίς τον Σεμπάστιαν Λέτο έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (20/4) η εκδίκαση της υπόθεσης σχετικά με το φτύσιμο στον Μάνταλο στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με τον Αργεντινό άσο των «πράσινων» να δέχεται ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο Γιάννη Κάρμη, που παραδέχθηκε το συμβάν, ζητώντας ωστόσο από τον αθλητικό δικαστή της Σούπερ Λίγκας να δικαστεί ο Λέτο με άλλη παράγραφο από αυτή για την οποία κλήθηκε σε απολογία και να τιμωρηθεί με μία αγωνιστική.

Σύμφωνα με τον Γ. Κάρμη, τέτοια περιστατικά συμβαίνουν πολύ συχνά στα παιχνίδια και αν ο διαιτητής σημείωνε κάθε παράβαση αυτά θα τελείωναν με 7 εναντίον 7, όμως ο αθλητικός δικαστής είχε άλλη άποψη και ο Λέτο θα χάσει το ματς με τον Ατρόμητο και τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 27ης & 28ης αγωνιστικής. Αναλυτικά: “Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 10996/10-4-2017 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 20ης-4-2017, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 15:00”. Δέχεται ότι ο ως άνω εγκαλούμενος τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν, με την από 10-04-2017 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, πειθαρχική παράβαση (άρθρα 1, 2, 3 παρ. 2, 10 παρ. 1 περ. β΄, 6 περ. στ΄, 34 παρ. 2 περ. α΄ στοιχ. ii, 35 παρ. 1 εδ. τελ. του Π.Κ. της ΕΠΟ).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού εκατόν είκοσι ευρώ».

Μοιραστείτε το: