21/05/2018
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 - 15:11

Ενεργοποιήθηκε με… περίοδο χάριτος το -3 στην Καλλονή

Η ομάδα της Μυτιλήνης δεν ρύθμισε έγκαιρα τις οφειλές προς τον Δαύκο, αλλά έχει περιθώριο μίας εβδομάδας να τη… γλιτώσει

Λύση στο θέμα των οφειλομένων στον Κώστα Δαύκο θα πρέπει να βρει έγκαιρα η Καλλονή.

Όπως ενημέρωσε την Πέμπτη (20/4) η Ένωση Β’ Εθνικής, από την ομάδα της Μυτιλήνης αφαιρούνται τρεις βαθμοί, καθώς δεν τακτοποίησε μέσα στο προβλεπόμενο διάστημα που της είχε δοθεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ τις οφειλές προς τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Πλέον, η Καλλονή μπορεί να τη… γλιτώσει αν κλείσει το ζήτημα μέχρι την επόμενη Πέμπτη (27/4).

Υπενθυμίζουμε ότι ανάλογος κίνδυνος υπάρχει αν δεν ρυθμίσει την ανάλογη εκκρεμότητα που έχει και με τον Αλέξανδρο Χιντασέλι.

Αναλυτικά: «Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ.  αριθμ. 47/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ  & στη FOOTBALL LEAGUE την Τετάρτη 12-04-2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών ( 3 ) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΔΑΥΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, από την ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ αφαιρούνται τρεις ( 3 ) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ ( άρθρο 24 παράγραφος 5 ) αν η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την 27-04-2017, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ, με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».

Μοιραστείτε το: