21/04/2018
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 - 09:01

Από τι θα κριθεί το μπάτζετ του Παναθηναϊκού

Οι παίκτες που θα αποχωρήσουν, αλλά και η θέση που θα καταλάβει η ομάδα θα επηρεάσουν τα χρήματα που θα διατεθούν για το «χτίσιμο»

Ο Παναθηναϊκός επικεντρώνεται στις υποχρεώσεις του σε Κύπελλο και πρωτάθλημα, αλλά ταυτόχρονα έχει και το μυαλό του στη νέα σεζόν.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος, σε συνεργασία με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, φτιάχνουν ήδη μια λίστα με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους, ώστε όταν χρειαστεί να… φορτσάρουν εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας.

Ακόμα, όμως, το μπάτζετ δεν μπορεί να οριστικοποιηθεί, αφού θα κριθεί από δύο βασικούς παράγοντες.

Ο ένας είναι η θέση που θα πάρει η ομάδα στο πρωτάθλημα και θα επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία της.

Ο άλλος είναι οι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που θα κρίνουν και πόσες θέσεις θα χρειαστούν να καλυφθούν, αλλά και πόσα χρήματα θα μείνουν ή θα μπουν στα ταμεία.

Αν οι Εμποκού και Κλωναρίδης δεν παραχωρηθούν δανεικοί, τότε υπολογίζεται ότι δεν θα χρειαστούν πάνω από τέσσερις μεταγραφές.

Στο «τριφύλλι» θέλουν να διατηρήσουν και τη νέα σεζόν όλους τους βασικούς στο ρόστερ τους, όμως περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν προς το τέλος Μαΐου, και τότε θα ξεκινήσει πιο οργανωμένα και ο σχεδιασμός.

Μοιραστείτε το: