14/07/2025
Champions League | Τετάρτη 19 Απριλίου 2017 - 09:53

Την «έπεσαν» στον Κασάι Λεβαντόφσκι, Τιάγκο και Βιντάλ

Έντονα παράπονα από τους ανθρώπους της Μπάγερν που έφτασαν μέχρι και στο δωμάτιο των διαιτητών φωνάζοντας και βρίζοντας

Έξαλλοι με τη διαιτησία του Κασάι στον δεύτερο προημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ είναι άπαντες στην Μπάγερν Μονάχου.

Οι Βαυαροί διαμαρτύρονται για την αποβολή του Αρτούρο Βιντάλ, αλλά και για τα δύο από τα τέσσερα γκολ της «Βασίλισσας» για οφσάιντ και μετά το σφύριγμα της λήξης την… έπεσαν στον διαιτητή της αναμέτρησης.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, Βιντάλ, Λεβαντόφσκι και Τιάγκο έφτασαν μέχρι και το δωμάτιο των διαιτητών, φωνάζοντας και βρίζοντας τον Κασάι και τους βοηθούς του.

Ο Ραφίνια… κυνηγούσε τον τέταρτο με κινητό τηλέφωνο, δείχνοντάς του τις αμφισβητούμενες φάσεις, ενώ ο Αντσελότι δεν παρέλειψε να κάνει τα παράπονά του και στους ανθρώπους της ΟΥΕΦΑ.

Ο Βιντάλ έκανε λόγο για «κλοπή», η οποία δεν μπορεί να περάσει έτσι, με τα αίματα να ανάβουν.

Από την πλευρά του, ο Ζινεντίν Ζιντάν κράτησε χαμηλούς τόνους, όπως και γενικότερα όλοι στη Ρεάλ, αν και δεν παρέλειψε να ρίξει και το δικό του… καρφάκι, σημειώνοντας ότι και το ένα γκολ της Μπάγερν ξεκίνησε από θέση οφσάιντ.

Μοιραστείτε το: