15/07/2025
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ | Τρίτη 18 Απριλίου 2017 - 20:40

Εκτός ο Πάουλο στον Παναιτωλικό

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Αγρινιώτες μετά την άδεια που είχαν λόγω Πάσχα

Τα κεφάλια μέσα... Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Παναιτωλικού, οι οποίοι μετά την άδεια για το Πάσχα γυμνάστηκαν κανονικά την Τρίτη (18/4) ξεκινώντας έτσι την προετοιμασία τους για το ματς με τον Ηρακλή.

Προθέρμανση, ασκήσεις συναρμογής, ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια σε περιορισμένο χώρο, περιλάμβανε το πρόγραμμα της προπόνησης και ο μοναδικός που δεν το ακολούθησε ήταν ο τραυματίας Πάουλο.

Από εκεί και πέρα, η επόμενη προπόνηση προγραμματίστηκε για το απόγευμα της Τετάρτης (19/4) στις 18.00 και μένει να φανεί εάν θα καταφέρει μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Πάουλο να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Να σημειωθεί, πάντως, πως το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη δεν έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τα «καναρίνια» σε αντίθεση με τον Ηρακλή, ο οποίος θα καίγεται για βαθμούς ώστε να παραμείνει στην κατηγορία.

Μοιραστείτε το: