Πρωτοβουλία της Αυτόνομης Θύρας 10 και των υπόλοιπων τμημάτων του συλλόγου * «Αν νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν να καταστρέψουν έτσι απλά μια ομάδα κάνανε ένα μεγάλο λάθος», σημειώνουν
Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής, με τους παίκτες να γνωστοποιούν ότι θα απέχουν από τις προπονήσεις, αφού η κατάσταση, οικονομικά, αλλά και ψυχολογικά, έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου στέκονται στο πλευρό των παικτών του «Γηραιού», όπως και η Αυτόνομη Θύρα 10, γι’ αυτό και πήραν μία πρωτοβουλία για να τους βοηθήσουν.
Όπως, λοιπόν, ανακοίνωσαν, πλέον θα διατίθενται κουπόνια ενίσχυσης που θα πηγαίνουν αποκλειστικά στους ποδοσφαιριστές!
«Αν νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν να καταστρέψουν έτσι απλά μια ομάδα κάνανε ένα μεγάλο λάθος», καταλήγει η ανακοίνωση.
Αναλυτικά: «Δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και μετά από πολλές υποσχέσεις ότι θα μπούνε χρήματα στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών(κάτι το οποίο για άλλη μια φορά δε συνέβη), οι παίκτες δήλωσαν με ανακοίνωσή τους την αποχή από τις προπονήσεις.
Μετά από 3 σερί νίκες και επιτέλους η ομάδα βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι ανύπαρκτοι που αυτοαποκαλούνται διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος κρεμάνε την ομάδα. Στη σημαντικότερη στιγμή της ιστορίας του συλλόγου είναι όλα στον αέρα. Ξεκαθαρίζουμε ότι βρισκόμαστε στο πλευρό των παικτών με κάθε τρόπο… ψυχολογικό, ηθικό και οικονομικό. Θεωρούμε πως η πράξη τους είναι σωστή και δίκαιη. Οι μόνοι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης είναι ο καναδός και η παρέα του.
Εμείς, ως ο κόσμος και οι υπόλοιποι φορείς του ΗΡΑΚΛΗ που δεν αφήσαμε ποτέ την ομάδα στα δύσκολα, βάζοντας πάνω από όλα τον Ημίθεο αποφασίσαμε να πράξουμε το ελάχιστο που μπορούμε.
Ξεκινάμε τη διάθεση των κουπονιών οικονομικής ενίσχυσης για τους παίκτες. Τα κουπόνια είναι στην τιμή του 1-5-10 ευρώ. Η πώληση τους θα γίνεται καθημερινά από τα γραφεία του συνδέσμου της Α.Θ.10 και ώρες 20:30-23:00 και από το Κατσάνειο 8:00-20:00.
Η ιστορία, η ιδέα και όλα όσα εκφράζει αυτός ο σύλλογος από την ημέρα της ίδρυσής του, μας επιβάλλει να στηρίξουμε όλη αυτή την προσπάθεια όσο το δυνατόν περισσότερο. Αν νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν να καταστρέψουν έτσι απλά μια ομάδα κάνανε ένα μεγάλο λάθος.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!
Την ανακοίνωση συνυπογράφουν:
Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10
Ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ
Τα τμήματα: JUDO – ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ – ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ – ΠΟΛΟ – ΞΙΦΑΣΚΙΑ – ΣΤΙΒΟΣ – ΚΡΙΚΕΤ – ΡΑΓΚΜΠΥ – ΠΙΝΚ-ΠΟΝΚ
ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΛΕΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015
Ο ΟΜΙΛΟΣ 1899».