11/07/2025
Διοικητικά - Δικαστικά | Δευτέρα 10 Απριλίου 2017 - 11:40

Πειθαρχική δίωξη στον Λέτο για το φτύσιμο στον Μάνταλο

Ο Σιμιτζόγλου επενέβη για το περιστατικό στο ντέρμπι ανάμεσα στον άσο του Παναθηναϊκού και αυτόν της ΑΕΚ

Δεν φαίνεται να τη… γλιτώνει ο Σεμπάστιαν Λέτο για το φτύσιμο στον Πέτρο Μάνταλο στο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε τη Μεγάλη Δευτέρα (10/4) πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Αργεντινού του Παναθηναϊκού και έτσι σύντομα θα κληθεί σε απολογία.

Η τιμωρία που επιφέρει η συγκεκριμένη ενέργεια είναι δύο αγωνιστικές κάτι που σημαίνει ότι αν βρεθεί… ένοχος, θα χάσει λογικά το ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, καθώς και τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Κι αυτό γιατί δύσκολα η υπόθεση θα εκδικαστεί πριν τον πρώτο ημιτελικό του θεσμού τη Μεγάλη Τετάρτη (12/4), εκτός αν κληθεί εκτάκτως.

Αναλυτικά: «Ο υπεύθυνος άσκησης ποδοσφαιρικών αδικημάτων κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Σεμπάστιαν Λέτο για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 10 παρ.1 περ.β, και παρ.6 περ.στ. του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας πρωταθλήματος Super League ΑΕΚ-Παναθηναϊκός της 2/42017)».

Μοιραστείτε το: