16/07/2025
Βόλεϊ | Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 - 18:02

Εισιτήρια τέλος για το Ολυμπιακός - Μπούρσα

Ιστορικές στιγμής ετοιμάζονται να ζήσουν οι Πειραιώτων

Αμέριστη συμπαράσταση θα απολαύσουν στον Ολυμπιακό από το κοινό τους εν όψει του πρώτου τελικού στο Τσάλεντζ Καπ βόλεϊ Γυναικών. Μάλιστα, την Παρασκευή (07/04) εκδόθηκε σχετική ανακοίνωση από το ερασιτεχνικό τμήμα του συλλόγου που φρόντισαν να εξαντλήσουν όλα τα εισιτήρια εν όψει του ματς με την Μπούρσα.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν τη Μεγάλη Τετάρτη (12/04, 19:30) και θα ακολουθήσει επαναληπτικός αγώνας το Μεγάλο Σάββατο (15/04, 16:00) επί τουρκικού εδάφους σε μία ιστορική στιγμή για τον Ολυμπιακό που διεκδικεί το παρθενικό του ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Αναλυτικά:

«Ο OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει πως τα εισιτήρια για τον πρώτο τελικό του CEV Challenge Cup (12/04, 19:30) με αντίπαλο την BURSA BBSK στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», εξαντλήθηκαν. Οι φίλαθλοι που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο παρακαλούνται να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας».

Μοιραστείτε το: