Απόλυτα ικανοποιημένος για την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη στο Τελ Αβίβ απέναντι στη Μακάμπι, που το χάρισε το πλεονέκτημα στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με αυτή την εξέλιξη, μοιράζοντας συγχαρητήρια σε όλους ενώ χαρακτήρισε «μαέστρο» τον Τσάβι Πασκουάλ.
Παράλληλα, εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει συνέχειας.
«Η φετινή κανονική περίοδος της Ευρωλίγκας ήταν άκρως συναρπαστική. Καταφέραμε να την ολοκληρώσουμε κατακτώντας το πλεονέκτημα έδρας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, από τον μαέστρο Πασκουάλ μέχρι τον ακούραστο εργάτη Πάρη. Οι αγωνιστικές δυνατότητες της ομάδας σε συνδυασμό με τη δύναμη του κόσμου στο ΟΑΚΑ μας γεμίζουν με πίστη για επιτυχία και στα πλέι οφ. Συνεχίζουμε…», ανέφερε ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ.