Ο Αργεντινός ενδέχεται να τιμωρηθεί μετά το περιστατικό με τον Μάνταλο
Στις υπηρεσίες 22 συνολικά ποδοσφαιριστών υπολογίζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης για τον Παναθηναϊκό εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής (Πέμπτη 06/04, 17:15).
Ο Εβρίτης τεχνικός υπολογίζει στους Πολ Ζοσέ Εμποκού και Ουσμάν Κουλιμπαλί μετά την απογευματινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε μία ημέρα νωρίτερα που διεξήχθη στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Όσον αφορά το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, κορόιδο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο με μοναδικό απόντα τον Μίγγο ο οποίος περιορίστηκε σε ατομική εκγύμναση.
Κατόπιν, ανακοινώθηκε η αποστολή όπου συμμετέχει και ο Σεμπάστιαν Λέτο που ενδέχεται να τιμωρηθεί μετά το περιστατικό με τον Μάνταλο στο αθηναϊκό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.
Αναλυτικά οι 22 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης για τον Παναθηναϊκό: Ο. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουλιμπαλί, Μέστο, Χουλτ, Χουχούμης, Μολέντο, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Κουρμπέλης, Λουντ, Ρέις, Μαρινάκης, Βιγιαφάνιες, Μπουμάλ, Εμποκού, Π. Βλαχοδήμος, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Λέτο, Μολίνς.

