Απόντες με Παναιτωλικό οι τιμωρημένοι Μπαξεβανίδης και Λισγάρας
Σε ρυθμούς Παναιτωλικού κινούνται στην Ξάνθη και η προετοιμασία συνεχίστηκε με την απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (3/4).
Το πρόγραμμα περιείχε αρχικά ασκήσεις προθέρμανσης με αερόβιο τρέξιμο και παιχνίδια με μπάλα, για να δοθεί εν συνεχεία έμφαση στις ασκήσεις τακτικής, ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξε και βίντεο στους ακρίτες, κάνοντας τις επισημάνσεις του σε προηγούμενα παιχνίδια.
Στο μεταξύ, προέκυψαν θετικά νέα για τον Σολτάνι (ΦΩΤΟ), καθώς η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός λόγω του τραυματισμού του στο δικέφαλο στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν έδειξε κάτι σοβαρό.
Σίγουροι απόντες πάντως, για το ματς της Τετάρτης (5/4) στα Πηγάδια είναι οι τιμωρημένοι Λισγάρας και Μπαξεβανίδης, με τον τελευταίο να έχει φτάσει τις επτά κίτρινες κάρτες και να εκτίει το δεύτερο σκέλος της ποινής του στον εντός έδρας αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλο τη Βέροια.

