18/04/2024
Γυναικείο ποδόσφαιρο | Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 - 12:32

Η αποστολή της Εθνικής Γυναικών για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παλέψει για την πρόκριση από τον 2ο όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης

Τη δική της μάχη με στόχο την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 που θα διεξαχθεί στη Γαλλία θα δώσει η Εθνική Γυναικών.

Για τον 1ο προκριματικό γύρο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει κληρωθεί στον 2ο όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης με Αλβανία, Κόσσοβο και Μάλτα.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Αλβανία από τις 6 μέχρι τις 11 Απριλίου, με το πρόγραμμα να έχει ως εξής: Μάλτα (6/4), το Κόσσοβο (8/4) και Αλβανία (11/4).

Το εισιτήριο θα πάρουν οι επικεφαλής των τεσσάρων ομίλων, καθώς και η ομάδα που θα αναδειχτεί καλύτερη δεύτερη από όλα τα προκριματικά γκρουπ.

Ο Δημοσθένης Κάβουρας ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία θα συμμετάσχει στον 1ο προκριματικό γύρο.

Αναλυτικά:

Τερματοφύλακες: Πελετίδου (ΑΣ ΠΑΟΚ), Παπακωνσταντίνου (ΑΣ ΠΑΟΚ)

Αμυντικοί: Γκάτσου (ΑΣ ΠΑΟΚ), Κωτσάκη (Αμαζόνες Δράμας), Πύθουλα (Ακαδ. Ελπίδας Καρδίτσας), Χατζηγιαννίδου (ΑΣ ΠΑΟΚ), Δημητρίου (Σιντελφίνγκεν)

Μέσοι: Κακαμπούκη (ΑΣ ΠΑΟΚ), Σιδηρά (Απόλλων Λέιντις), Γεωργίου (ΑΣ ΠΑΟΚ), Μωραΐτου (Σιντελφίνγκεν), Μάρκου (ΑΣ ΠΑΟΚ), Παπαδοπούλου (Αμαζόνες Δράμας), Σαρρή (Λιντς), Ζντράβκοβιτς (Ακαδ. Ελπίδες Καρδίτσας)

Επιθετικοί: Παντελιάδου (ΑΣ ΠΑΟΚ), Σπυριδωνίδου (Άρης), Κόγγουλη (Βερόνα), Κόντου (Ακαδ. Ελπίδες Καρδίτσας), Νάτη (Ντούισμπουργκ)

 

Μοιραστείτε το: