22/04/2018
Ειδήσεις | Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 - 17:11

Τον Μήτρογλου φοβάται ο Σιμάν

Όσα δήλωσε ο έμπειρος Βέλγος αμυντικός εν όψει του ματς με την Ελλάδα

Να παραμείνει στην κορυφή του 8ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ θέλει το Βέλγιο, το οποίο υποδέχεται την Ελλάδα το Σάββατο (25/2) έχοντας έως τώρα το απόλυτο με τέσσερις νίκες μετά από ισάριθμες αγωνιστικές.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι το μεγάλο φαβορί του ομίλου, όμως, κρίνοντας κανείς από τις δηλώσεις του Λοράν Σιμάν σέβονται τη «γαλανόλευκη». Ο 31χρονος αμυντικός, μάλιστα, εστίασε στον Κώστα Μήτρογλου θεωρώντας τον ως τον πιο επικίνδυνο παίκτη της Ελλάδας.

Αναλυτικά είπε στην «DH»: «Είναι τιμή να καλείσαι στην εθνική ομάδα. Τώρα, το στάτους μου στην εθνική είναι διαφορετικό από ότι παλαιότερα που είχα πιθανότητες κλήσης όταν έλειπε ο Κομπανί ή ο Βερμάλεν. Γι' αυτό και είχα τις αμφιβολίες μου πριν από την ανακοίνωση της λίστας και ενθουσιάστηκα όταν είδα το όνομά μου εντός αυτής. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός γνωρίζει τις ικανότητές μου και με εμπιστεύεται. Αν νικήσουμε, θα έχουμε κάνει μεγάλο βήμα. Έχουμε την ομάδα για να πάρουμε καλό αποτέλεσμα, αλλά σεβόμαστε την Ελλάδα.

Είναι μια που δεν αφήνει χώρους κι έχει μονάδες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά επιθετικά. Ειδικά τον Μήτρογλου. Ξέρουμε ότι εάν κρατήσουμε το μηδέν, έχουμε μεγάλες πιθανότητες να κερδίσουμε χάρη στην τεράστια επιθετική μας ικανότητα».

Μοιραστείτε το: