22/06/2018
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 - 14:33

Αναμονή για την καλύτερη δυνατή επιλογή

Έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές του Ολυμπιακού με προπονητές  * Διάψευση στις φήμες για διαζύγιο με Βούζα

Ιδιαίτερη είναι η φετινή χρονιά για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει φτάσει στο σημείο να αλλάζει τους προπονητές σαν τα πουκάμισα. Η λύση Βασίλη Βούζα ήταν προσωρινή, όπως είχαν τονίσει εξ αρχής από την ΠΑΕ, όμως, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι εύκολο να βρεθεί ο επόμενος.

Βαδίζουμε προς το τέλος της σεζόν και σχεδόν κανείς δεν θα ήθελε να αναλάβει μία ομάδα έχοντας τόσο λίγο καιρό μπροστά του μέχρι το φινάλε. Οι «ερυθρόλευκοι» εξακολουθούν να ψάχνουν, αλλά ο εκλεκτός δεν έχει βρεθεί.

Τα διαδοχικά ματς καθιστούσαν απαγορευτικό το να γίνει κάποια πρόσληψη και τώρα με τη διακοπή είναι ευκαιρία για ανασύνταξη και για να πέσει το βάρος στον συγκεκριμένο τομέα. Ο Καράνκα, που πρόσφατα απολύθηκε από τη Μίντλεσμπρο, έχει προταθεί, ενώ αρέσουν πολύ και οι Μαρθελίνο και Ράμος. Ο Μοντανιέ ακούγεται σταθερά, αλλά υπάρχουν και άλλοι.

Τελικά απόφαση δεν έχει παρθεί για κάποιον εξ αυτών και αυτό που λένε στον Ολυμπιακό είναι πως θέλουν να περιμένουν όσο γίνεται προκειμένου να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή και να μην πάνε σε μία βεβιασμένη κίνηση όπως είχε γίνει με τον Μπέντο.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες έχουν βρεθεί στην Αθήνα και προπονητές από το εξωτερικό χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα ονόματά τους, κάτι που φανερώνει ξεκάθαρα ποιες είναι οι προθέσεις των Πειραιωτών.

Τέλος, αρκετά ήταν αυτά που ακούστηκαν μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και την κάκιστη εμφάνιση. Μεταξύ αυτών και ότι θα γινόταν μία συνάντηση το μεσημέρι της Δευτέρας (20/3) ανάμεσα σε Γιάννη Βρέντζο και Βούζα για να απομακρυνθεί ο τελευταίος, κάτι που διαψεύδεται κατηγορηματικά από την ΠΑΕ.

Μοιραστείτε το: