Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Πανιώνιο
Η επιστροφή στις νίκες και η καλή εμφάνιση είναι ο διπλός στόχος του ΠΑΟΚ στο κυριακάτικο (19/3) ματς της Τούμπας με τον Πανιώνιο.
Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από το βαρύ 3-0 από την ΑΕΚ και θέλουν να γυρίσουν σε τροχιά επιτυχιών, με τον Βλάνταν Ίβιτς να μετρά τέσσερις απόντες εν όψει Νεοσμυρνιωτών.
Συγκεκριμένα, ο Ουάρντα (ΦΩΤΟ) τέθηκε οριστικά νοκ άουτ, μια και δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ενώ ήταν δεδομένο πως δεν θα αγωνιστούν ο τιμωρημένος Μαλεζάς και οι τραυματίες Τζάλμα Κάμπος και Πρίγιοβιτς.
Αναλυτικά, διαθέσιμοι για το παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας είναι οι εξής «ασπρόμαυροι»: Γλύκος, Μπρκιτς, Μάτος, Κίτσιου, Λέοβατς, Κρέσπο, Βαρέλα, Πούγγουρας, Κάνιας, Κάτσε, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Μυστακίδης, Κουλούρης, Αθανασιάδης, Δεληγιαννίδης.

