13/12/2025
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 - 18:53

Η υπόσχεση του Μασάδο εάν νικήσει ο Ολυμπιακός

Τι έταξε ο Πορτογάλος πρώην μέσος των «ερυθρόλευκων» πως θα κάνει σε περίπτωση που εκείνοι περάσουν το εμπόδιο της Μπεσίκτας

Έμεινε 1,5 χρόνο στην Ελλάδα, αλλά φαίνεται πως αυτό το χρονικό διάστημα ήταν αρκετό για εκείνον προκειμένου να δεθεί με τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Πάουλο Μασάδο, στον οποίο αρκετοί φίλοι των Πειραιωτών του έχουν αδυναμία.

Με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες δεν κέρδισε πάρα πολλούς, αλλά ο Πορτογάλος είναι αρκετά επικοινωνιακός και το επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά την Πέμπτη (16/3) λίγες ώρες πριν το ματς των «ερυθρολεύκων» με την Μπεσίκτας.

Ο Μασάδο δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό και πόσταρε το ακόλουθο στον λογαριασμό που διατηρεί στο facebook: «Πριν από ακριβώς τρία χρόνια έκανα το moustaki walk. Σήμερα υπόσχομαι ότι εάν νικήσει ο Ολυμπιακός, θα φτιάξω ένα νέο βίντεο».

Το περιβόητο moustaki walk για όποιον δεν το γνωρίζει ή δεν το θυμάται ήταν μία έμπνευση του Μασάδο, ο οποίος μετά από ματς του Ολυμπιακού είχε περπατήσει με ιδιαίτερο στυλ στα αποδυτήρια και είχε κάνει τους συμπαίκτες του να γελάσουν φορώντας μία περούκα.

Μοιραστείτε το: