Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Ατρομήτου
Τα κεφάλια μέσα και πάλι... Ρεπό ήταν και πάει αυτό της Τρίτης (14/3) και έτσι την Τετάρτη (15/3) οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου προπονήθηκαν κανονικά στον Ασπρόπυργο χωρίς κάποιο απρόοπτο.
Η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία και ο στόχος δεν είναι άλλος σε αυτό το ματς από τη νίκη προκειμένου να μειωθεί η απόσταση από την πεντάδα και να μείνουν οι Περιστεριώτες στο κόλπο. Αυτή τη στιγμή είναι στο -5 από την Ένωση, στο -4 από την Ξάνθη και στο -3 από τον Πλατανιά.
Το ευχάριστο για τον Ρικάρντο Σα Πίντο είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και πως είχε τους πάντες στη διάθεσή του την Τετάρτη. Όσο για την προπόνηση της Πέμπτης (16/3), θα γίνει το πρωί στο αθλητικό κέντρο.
Λίγο νωρίτερα αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών θα επισκεφθεί το 18ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου για να μοιράσει στους μαθητές τα ειδικά «βραχολιάκια» προκειμένου να έχουν ελεύθερη είσοδο μαζί με τους γονείς τους στο ματς του Σαββάτου (18/3). Θα την αποτελούν οι Αμπιόλα Ντάουντα, Γιώργος Ζησόπουλος, Νικολά Ντιγκινί.

