15/12/2025
Ειδήσεις | Τρίτη 14 Μαρτίου 2017 - 10:10

Πήγε Ινδονησία ο Εσιέν

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού υπέγραψε συμβόλαιο με την Περσίμπ Μπαντούνγκ, με ετήσιες απολαβές 800 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο

Μπορεί να ήταν άπραγος για αρκετούς μήνες και να παραμένει σε κόντρα με τον Παναθηναϊκό για τις οικονομικές εκκρεμότητες, αλλά ο Μικαέλ Εσιέν βρήκε τον νέο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Γκανέζος υπέγραψε συμβόλαιο με την Περσίμπ Μπαντούνγκ, με την ομάδα της Ινδονησίας να ανακοινώνει την Τρίτη (14/3) την απόκτησή του.

Η συμφωνία είναι για τουλάχιστον έναν χρόνο, με τον σύλλογο να διατηρεί οψιόν ανανέωσης αν μείνει ικανοποιημένη από την απόδοσή του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι ετήσιες απολαβές του θα είναι 800 χιλιάδες ευρώ, κάνοντάς τον τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην Ινδονησία.

«Σας ευχαριστώ που με φέρατε εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συμφωνία και θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Ελπίζω να δελεάσω με την παρουσία μου κι άλλους παίκτες να έρθουν στην Ινδονησία και να είναι μια καλή αρχή για το πρωτάθλημα», δήλωσε ο Εσιέν.

Μοιραστείτε το: