15/12/2025
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 - 10:05

Καθιερώνεται ως στόπερ ο Ρέτσος

Χαρούμενος που ο νεαρός αναδείχθηκε από την Ακαδημία των Πειραιωτών, δήλωσε ο Βασίλης Βούζας

Ο Παναγιώτης Ρέτσος κέρδισε μία θέση στον Ολυμπιακό, αλλά έπρεπε να διαχειριστεί εξαιρετικά μερικές δύσκολες καταστάσεις. Κάτι τέτοιο συνέβη διότι ο 18χρονος έκανε ντεμπούτο ως δεξιός μπακ τον περασμένο Αύγουστο κόντρα στην Αρούκα, είτε τοποθετήθηκε για αρκετά μεγάλο μέρος της σεζόν σε ρόλο αριστερού μπακ και μερικές φορές πήρε θέση ως αμυντικός μέσος.

Ωστόσο, τα δεδομένα αλλάζουν πλέον για τον νεαρό που θα αγωνίζεται στη φυσική του θέση ως στόπερ, όπου την περασμένη Πέμπτη (09/03) διέπρεψε κόντρα στην Μπεσίκτας.

«Νομίζω πως η θέση που του ταιριάζει είναι του στόπερ. Ότι μπορεί να παίξει και σε διαφορετικές θέσεις είναι ένα ιδιαίτερο προσόν. Νομίζω όμως πως αυτήν την στιγμή θα πρέπει να αγωνιστεί περισσότερο σε αυτήν την θέση για να αποκτήσει τις καλύτερες εμπειρίες γιατί είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου και χαιρόμαστε που τον έχουμε στην διάθεσή μας και που βγήκε από την Ακαδημία του Ολυμπιακού», τόνισε ο υπηρεσιακός προπονητής των Πειραιωτών, Βασίλης Βούζας.

Μοιραστείτε το: