Ο άσος του Διαγόρα Σεβαστής σκόραρε δις, χαρίζοντάς του τη νίκη επί του Τηλυκράτη (2-0)
Ο Διαγόρας Σεβαστής επιβλήθηκε εντός έδρας με 2-0 του Τηλυκράτη την Κυριακή (5/3), σημείωσε τη τρίτη σερί νίκη του και παρέμεινε σε… επαφή με την κορυφή του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Ο Δερμητζόγλου ήταν όλα τα λεφτά για την ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου, καθώς με δύο γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο «καθάρισε» την υπόθεση-νίκη.
Αρχικά στο 18’ έκανε με κεφαλιά το 1-0 ενώ δύο λεπτά αργότερα, εκμεταλλευόμενος λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων έγραψε το 2-0.
Η ομάδα από την Πιερία θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ όμως το συρτό σουτ του Καρατζάογλου στο 66’ χτύπησε στο κάθετο δοκάρι.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ (Κώστας Παπαδόπουλος): Αλυσσανδράτος, Σκλιοπίδης, Λαγδάρης (50’ Τάχος), Δημητρίου, Μίχος, Καρατζάογλου, Δερμητζόγλου (85’ Μυλωνάς), Δημητρουλόπουλος, Μπενίσκος, Γεωργίου, Καράμπελας (74’ Τσαγκαράκης).
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Βρεττός, Βασιλείου (71’ Τσελάι), Κοντογιάννης (37’ Καλογερής), Ιασωνίδης, Πολυχρονάκης, Περιστέρης, Κτενάς, Παπαδόπουλος (90’ Παπακωνσταντής), Μπαλί, Μακρυγιάννης.