23/06/2025
ΗΡΑΚΛΗΣ | Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 - 18:00

Χωρίς τρεις ο Ηρακλής

Χουάντερσον, Στάμου και Ζιαμπάρης οι απόντες εν όψει Ατρομήτου

Βαθμούς παντού είναι αναγκασμένος να ψάχνει ο Ηρακλής, ο οποίος ταξιδεύει στο Περιστέρι με στόχο τη νίκη που θα τον βοηθήσει να παραμείνει στην κατηγορία. Είναι ανεβασμένος, έχει πολύ καλή εικόνα στα τελευταία ματς και ο «Γηραιός» ευελπιστεί πως θα έρθουν και τα αποτελέσματα.

Κάθε άλλο παρά ασήμαντες είναι, πάντως, οι απουσίες που έχουν οι «κυανόλευκοι», οι οποίοι με την προπόνηση του Σαββάτου (4/3) ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Χουάντερσον και Στάμου και ο τραυματίας Ζιαμπάρης. Αντί του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα θα αγωνιστεί ο Γιαννίκογλου, ο οποίος θα κάνει το πρώτο του ματς στη Σούπερ Λίγκα. Όσο για την άμυνα, ένας εκ των Κούρου ή Ρούσου θα αγωνιστεί στόπερ.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Αγγελόπουλο, Αργυρόπουλο, Γιαννίκογλου, Γιούδια, Γροντή, Δώνη, Ηλιάδη, Ιντζόγλου, Καραγκούνη, Κούρο, Μπαστακό, Πασά, Ρούσσο, Σαραμαντά, Τζανετόπουλο, Μοντέιρο, Λεοζίνιο και Περόνε.

Μοιραστείτε το: